Good day to you!

Tja och hejsan!

Okej, en liten kort sammanfattning av de senaste dagarna; Träna, träna och ännu mer träning. Har börjat köra bodyfitpass nu. Sjuuukt jobbigt!
Igår drog jag och patrik med bodyfit-gänget till ett stort berg längre ner i Phuket. Där tränade vi vissa övningar med däck upp för långa trappor och lite annat stuff. Riktigt jobbigt. Sen skulle vi springa med däcken ner för backen ca 1 km... släpandes efter sig på tjockt rep. Det jag inte visste var att man skulle turas om....( jag var den som startade) Jag sprang hela längan själv. Har aldrig varit så trött i mitt liiiv! Sen var det väl kanske sammanlagt 250 pushups emellan de alla olika övningarna. har filmat in allt med våran go pro kamera, men det blev lite immigt mot mitten. Ni får se sen :P Nog om det!

Idag har vi varit och tränat. (Såklart!?) Sen drog jag och Patrik iväg till Phukets största shoppingmall. Det var STORT! Heron city är ju en kotte i havet om man jämför de, typ. Okej inte riktigt, men myyycket större.
Där köpte jag bland annat Converse!! Kostar ungefär 200 kr :P Sen springskor för 100 kr och två T-shirts. Allt som allt gick det på ca 600 svenska riksdaler! =) Bra köp säger jag!
Kommer definitivt att åka tillbaka dit igen några gånger. har ju en del saker att köpa då någon fyller år snart! ;)

Här kommer lite pics ;)








Och till sist, dagens köp! =)




Klockan är nu: 21.25, och nu är det dags att dra iväg för att käka en sista gång! Sen blir det kanske lite thai massage eller film. Vi får se :P
Ha det gött där hemma! Hörs snart igen.


Godnatt!

Grattis Patrik, 21 år!

Ett stort grattis till Patrik som idag fyller 21! :D
I morse gick jag och emil upp för att sjunga för patrik och sedan blev det lite presentöppning :)
Idag så har vi mest tränat. En vanlig dag ungefär. Sedan har vi ätit god middag och haft det riktigt kul.
En mycket bra dag!

Patrik och hans present som han har på sig =)


Nu så säger vi godnatt för imorgon blir det en riktigt hård dag med massor av träning!
Godnatt!

Hollywood hills

Hallå och god dag!

Har varit lite dålig på att uppdatera men jag tror inte det är någon större fara haha.
Igår var vi i alla fall vid patong beach. Lite mer turistaktigt och mer folk i övrigt. Riktigt nice. Brände mig dock rätt ordentligt på nosen och i övriga ansiktet. Men det är bättre nu. 

Jag har äntligen blivit fri från mitt magont och illamående. Skönt! Så nu är det tillbaka till träningen. Har kört ett helt okej gympass idag och om någon timme bär det av för lite muay thai. Nu har vi snart varit på tiger i två veckor och om en vecka så har vi hälften av tiden i thailand gjord. Det går riktigt snabbt känner jag. Tiden liksom glider ur händerna på en typ.

Imorgon fyller patrik år så vi kommer hitta på något för honom. Det kommer bli mycket trevligt! =)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara chilla innan träningen börjar.
Bye bye!

Glad påsk alla!

Nu är det påsk och idag har vi bara relaxat på Kata beach. Ni ska veta vilka vågor det är där. Ca 4-5 meter höga. Så om man fångade en våg så åkte man sjukt fort in till stranden igen. Väldigt roligt men efter ett tag så börjar saltvattnet göra sitt jobb runt ögonen. 
På tal om något annat så blev jag matförgiftad igår kväll, så jag hade en rätt jobbig natt/morgon men det gick över under dagen. Möjligen vätskebrist också. Måste bättra mig. Ajabaja!
Ikväll ska vi åka tillbaka till kata beach för att äta på buffalo steakhouse. Ska bli riktigt nice.
Haha juste! Idag när vi åkte med scootrarna till stranden så kom jag upp i hela 105 km/h hahaha! Kan ni fatta det? 
Shit vad det blev skakigt med en sån hastighet på en liten moppe :P

Anywho, Nu har jag precis duschat och fått bort allt salt på kroppen och nu så tar vi det bara easypeasy inne på vårat rum. 

Hoppas alla har en riktigt glad påsk där hemma!

Tjohej!

One last breath

Idag är det en fin dag i Thailand, Phuket, med sol och värme. Men idag har jag en väldans ont i magen så jag tar det lungt. Killarna är och kör ett gympass så jag chillar och kollar lite southpark, familyguy, OP (serier), skriver mail till nära och kära och bara snokar runt på nätet :P
Nu har vi varit i thailand i två veckor. Det går snabbt! Vi har tre veckor kvar på Tigermuaythai och efter det så ska vi åka till bl.a Phi Phi Islands och sen typ hitta något boende nära kata beach där vi ska surfa och ha oss.

Just nu finn det inte så mycket mer att uppdatera om. Jag har börjat få rutiner och allt känns bra :)

Hörs!

Tor är i farten!

Nyduschad efter ett hårt pass av MMA. tycker det är riktigt kul och man lär sig massvis. Har dock skadat min arm lite grann, men sånt är oundvilkligt när man grapplas. Och nu är Tor pissed off. Vilken åska vi har! Här är det inge fjuttåska. Rummet vibrerar bokstavligt talat när det smäller! Helt stört! Men inget regn, det är skönt.
Eller jag tar tillbaka det.. patrik sa nyss att det börjar regna.....

Okej.... jag behövde rusa iväg och käka. Orkar inte skriva om inlägget. När vi kom till placet som vi brukar käka på så kom världens monsunregn. Helt stört. Haha och sen kommer världens åska som till och med slog igång alla bilars alarm. fattar ni vilket tryck det var? haha :D
Nu är vi i alla fall mätta och glada och ska slå på en film. Vi hade tänkt dra till stranden men än en gång blir våra planer förstöra ;( Men Jag älskar regn och jag älskar åska så mig gör det inget :P
Film nu!
Vi hörs senare ;)

Stronger, better, faster, stronger!

Har idag varit på mma-passet och det var riktigt bra! Mycket grapling. Det gillar vi. Killarna ligger och slaggar men jag känner mig inte trött så jag kollar serier och youtube :)
Vi bör snart vakna till dock. Muay thai-passet börjar om en timme :P
Så var det om det.

Jag vet att det är några där hemma som verkligen vill ha hem mig och behöver snacka. I promise, that time will come. Keep your head up while I'm away. Kei? 

Nu ska jag börja tagga till inför ännu ett stenhårt träningspass. Jag får börja passa mig så jag inte övertränar mig nu känner jag. 

Hörs!

Das Tourist

Ikväll har vi varit på det så kallade Phuket Night market. Tycker ni att hötorget är någonting så bör ni svänga förbi här. Här snackar vi kläder, mat, elektronik till multum. Att åka moppe dit var också en helt ny upplevelse. Sveriges trafik är blaha blaha om man tittar på hur dom har det här nere. Det är Som att åka på dubbla E4an med så stört mycket trafik. Att det är vänstertrafik hjälper ju inte mycket det heller.
Hur som helst. Jag kollade på lite joggingpjucks och converse och Emil och Patrik likaså. Jag hade bara 1200 Baht så jag räknade inte med att få något köpt. Jag hittade ett par joggingskor för 3200 Baht och lyckades pruta ner priset till 1500! mer än halva priset. I'm good! Men inte tillräckligt. Det fattades lite cash men jag kunde lånat. men jag var heller inte riktigt nöjd med dojjorna så det får bli en annan gång.

Nu  har vi sett på The tourist och Emil står nu i kalsonger och gör någon slags dans. Väldigt underhållande.
Imorgon kl 09.00 börjar det första MMA-passet, sen är det ett muay thai-pass på eftermiddagen och för att avrunda det blir det lite bodyfit senare på kvällen.
Nu blir det hopp in i duschen och sen in i stora bingen!

Gnatt!




En ledig dag!

Söndag är vår enda lediga dag och vi planerade att dra till kata beach. Men självklart ska det regna! woho!
Istället blev det superman returns och snart ska vi leta efter ett ställe att få thai-massage på =)

Nu kommer jag berätta lite kort om vart och hur vi åkte runt den första veckan i Thailand.
Först som sagt åkte vi till Kina och mellanlandade i peking. Där chillade vi i typ 11 timmar. Jag sov mestadels :P
Sen åkte vi vidare till Thailand, Bangkok och mötte pappa. Det var ett väldigt glatt och varmt välkomnande och jag måste säga att det var riktigt skönt att se sin gamla farsgubbe.
Vi sätter oss i en minibuss och åker till Singburi där pappa bor. (ca 2 timmar ifrån bangkok, uppåt) Vi spenderade natten där och på morgonen bar det av lääängst ner i Thailand vid gränserna till Malayisia. Det tog ca 24 timmar att åka ner dit och vi satt i en pickupp som var omgjort där bak så man kunde skjussa folk. Den hade bur och allt. Kände mig som ett djur haha :P Bilder kommer sen.

När vi kom fram till vår destination så tog vi sedan en båt över till en ö som heter Tarutao. Väldigt trevligt var det där och vi spenderade natten där. Sedan bar det av på utflykt till en del mindre öar där vi spendare 2-3 nätter. Där så snorklade bland annat och krökade till ordentligt en kväll på inhemsk wiskey med befolkningen och det avrt sång och dans och en del "pizzor" Dock inte från mig ;)
En dag så kom typ en hel flock av vilda apor till vårat place och försökte sno mat. Har film på det så ni kan få se sen haha :D
Okej vidare i storyn nu.. Efter alla öar så  bar det av till fastlandet igen. pappa och hans familj som vi åkte med släppte av oss där turistbussarn gick till Phuket och därifrån sa vi hejdå och kramades mycket. 

Nu är vi här och resten har jag redan förklarat :D
Anyways.. Här kommer lite pics =)

Så här åkte vi i bilen!Lite av en Ö


Mot alla odds

Okej, jag vill börja med att berätta om en sak som bör vara ytterst osannolik.
Jag har precis kört ett gym-pass och går runt och fotar lite på campet. (bilder kommer längre ner i inlägget) jag  zoomar in på en av ringarna och där står en kille som jag känner igen. Han tittar på mig och jag tittar på honom. Då slår det mig.. Det är min GRANNE!?!?! Vad fan är oddsen att jag träffar min granne som bor en trappa över mig på andra sidan jorden, just i thailand, just på samma träningsläger?? Det går inte ihop! haha. Så vi snackade en stund men sen bar det av till att äta igen. Jag äter väldigt ofta nu :P

Hur som helst. Jag hade lovat lite mer bilder. Här är en bild på våran pool :)




Här är lite bilder på hur tiger muay thai-campet ser ut :)





Nu har ni fått några bilder. Kommer göra ett till inlägg senare så ni får se hur vi har det i vårat rum och så ska jag visa lite av öarna vi besökte och berätta lite mer om det.
Nu ska jag slänga mig i polen och relaxa med en bok och musik ;)

C U later




God morgon!

Igår var vi och hyrde scooters! grymt skönt. Så slipper man knata runt överallt. Det läskiga är bara att de har vänstertrafik så det känns som att man ska bli påkörd hela tiden. 
Träningsvärken ligger i för jämnan, vilket är bra ju ;) Vi ska strax dra och käka en fet frukost och sen bär det av till gymmet. Senare i eftermiddag är det muay thai! På måndag börjar första MMA-passet, kommer bli sjukt nice!

Kommer lägga upp lite bilder på gymmet och där vi bor och berätta lite kort om vad vi gjorde förra veckan då vi var på öarna och relaxade :D
Men nu bär det av till frullen!

TJO!

Gott nytt år från Thailand!

Ja.. Har varit jävligt dålig på att uppdatera på senaste tiden, men nu kör jag ett litet inlägg. I förrgår var det som sagt Thailändskt nyår och det var ett riktigt jävla drag i Phuket då. Vi åkte på flaket av en pickup halva dagen och hade vattenkrig med befolkningen som alltid är lika förvånansvärt snälla. Vattenbalonger, vattenbazooka och allt möjligt. Allt från skitvarmt vatten till vatten med is i. KALLT! Hursomhelst vi partade på i ungefär 12 timmar. Köpte 24 st halvliters-ölflaskor på 6.4% för 200 baht ( ca 45 kr) Inte så pjåkigt ;)
Det var lite om Nyåret. 

Igår hade vi vårat första Muay thai-pass och jag kan säga att det var riktigt grym träning. Jag har nog aldrig svettats så mycket i mitt liv. Dels kan det vara pga värmen men träningen var riktigt intensiv. Mellan varje övning gjorde vi 10-20 armhävnigar för att sen sätta igång  med nästa övnignar. Mycket teknik,skuggboxning, sparring och övnigar som knän och armbågar på säckar. Efter träningen när man var som tröttast så skulle man göra 100 armhävningar och 300 situps. (snaaap) Gjorde man inte det så blev man bokstavligt talat piskad med en lång käpp som liknade en biljardkö haha! Men bara en schmack fick man :P Dock inte jag höhö :D

Jag nämnde i början att jag varit dåligt på att uppdatera. Det ska bli bättre from now on. Har hela tidetn varit och rest och gjort saker så har inte haft någon tid alls. Jag ska berätta i nästa inlägg om vår resa runt bland paradis-öar, hur det känns att sitta på ett flak med bur i ett helt dygn från bangkok ner till malaysias gränser, och hur det är att supa sig stupfull med thailändska "natives"
Jag kommer även ta bilder på campet och där vi bor så ni får se lite hur vi har det. (väldigt nice)

Just nu så kollar jag på när nyvakna Emil och Patrik övar tekniker i kalsonger. Mycket underhållande =)
Ska dra och käka en riktig fighter-frukost nu! Instant oatmeal och mazzzooor av egg! :D

Vi hörs!

(Lade upp en bild för inlägget kändes så torrt. Mer bilder kommer det också bli i fortsättningen)

En av de många öarna vi befann oss på.

En av de många öarna vi befann oss på

Greetings from China!

Haha! Hittade en dator pa Beijings flygplats. Vi har nu rest i over 24 och ar relativt trotta!
Nasta plan lyfter inte foren om 2 timmar. Hittills har allt gatt bra. Framf;r mig so ser jag Patrik och Emil spela ett racerspel pa kinesiska. Skillade killar :D
Man ar ratt sa poppis har i kina. Sex kinesflickor kom fram till oss och klappade handerna och ropade handsome boys haha! Lite roligt faktiskt :P
Nu ska jag gora killarna sallskap.
Kul att man kunde gora ett inlegg har i Kina. Men nu hors vi om en vecka!

CYAAA!!

Ready for takeoff!


Ja, då var det alldeles snart dags!
Vårat plan lyfter kl 19.10 och landar i Kina, Peking kl 10.00 på torsdag ungefär. därefter kommer vi vara där i ungefär 10 timmar. (lite tid att döda) Då kommer vi försöka röra oss ut i staden lite och checka läget. Kl 17 lyfter vårat nästa plan som tar oss ner till Bangkok. Vi kommer anlända ca 23.40. Där kommer vi möta pappsen och åka dirrekt hem till honom.
Dagen därpå kommer vi åka längst ner i Phuket för att bemötas av 3 stycken båtar och 30-40 människor som ska ta oss långt ner till malaysias gränser, till en tydligen, väldigt fin Ö!
Ko Tarutao heter ön. Checka ;) rätt så nice hehe.

Ko Tarutao

Det jag vill få sagt med detta är att jag inte kommer kunna höra av mig förän jag är på träningslägret. Det vill säga, om ca en vecka =)

Håller för övrigt på med den sista packningen och kollar så att jag inte glömmt nått. Men det är väl nästan oundvikligt? Right? Och btw! Jag har ju snaggat mig! Haha, trodde det skulle se helt förjävligt ut men har fått många komplimanger! Och skönt som fan är det också! =D

Nu sitter jag ensam hemma och har sagt hejdå till alla som ska sägas hejdå till och jag känner mig galet peppaddd!!

Today is the DAY!

Så, ja.. Vi hörs om drygt en vecka och ses inte förän i sommar!
Hejdå Sverige, Stockholm! Hellooooo Thailand!!!

Tjohoo!!

Imorgon!

Nu är det snart dags. Är så sjuuukt peppad!!
Just nu håller jag på med packning och för er som vet hur jag är.. Det går segt :(
Men snart är det klart i alla fall och efter det ska jag dra till globen för att köpa en ny träningsväska då min gamla är totalt förstörd..
Behöver fortfarande köpa lite småsaker till. Passar på att göra det då. Hoppas att några kommer följa denna blogg. Den kommer nog ha mycket roligt att visa och berätta om =)





Nu är det dags för dagens andra måltid och därefter, lite hög musik och tagga till, sen bär det av till globen!

Tjoo!



Good morning sweden!

Nu är det bara två dagar kvar! Känns lite konstigt men man längtar ju. 
Idag ska jag iväg igen till kinesiska ambassaden för att skaffa visum. Jag hann inte i fredags då jag kom dit en kvart innan de stängde. Efter det så ska jag köpa bl.a en ny sportbag och sen kanske lite annat smått man kan behöva.

Ska idag byta däck på mammas bil mitt i all stress. vet inte hur jag ska få in det. Jag har ett rätt tight schema nu när alla vill försöka träffa en innan jag åker. Vi får se hur det går :P
Nu blire frulle och hög musik att tagga till med!!

Tjululu!!

5 dagar

Tjaba tjena hallå!

Idag ska jag som sagt till thailändska ambassaden och hämta upp våra pass och få vårt godkännande. Sedan ska jag till den kinesiska ambassaden och ansöka där om visum. Vi får se hur det går. Därefter så måste jag hem fort som FAN för jag börjar jobba kl 16.. Men efter det blir det "adjö-middag" med familjen =)

5 dagar kvar! jag är galet taggad!
Tjo!

RSS 2.0